Vilkår og betingelser

Fortrydelsesret:

Fortrydelsesretten er, at Sødemiddel yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.


Afbestilling/anullation og returnering:

Ønsker du, at afbestille eller anullerer en allerede afgivet ordre skal du sende os en e-mail til info
@soedemiddel.dk vedr. afbestillingen.
Afbestilling bør ske inden kl. 16.00 samme dag som bestillingen er foretaget.
Hvis du af en eller anden grund fortryder dit køb på et tidspunkt, hvor pakken allerede er sendt afsted til dig, kan du fortryde købet, ved enten at nægte at modtage pakken, når den leveres, eller sende den retur, med posten til denne adresse: Sødemiddel, Nybovænge 16, 3200 Helsinge, eller leverer varen personligt på samme adresse, samt oplyse os om , hvilken bank og hvilket konto nr du evt. ønsker pengene overført til.
Vi overfører naturligvis pengene tilbage til dig, samme dag, som vi modtaget annuleringen/ afbestillingen, samt evt. pakken.
NB: Husk at gemme din postkvitttering som dokumentation, for at du har returneret pakken.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Kunden afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Reklamationsret:


Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Sødemiddel har stillet dig i udsigt.
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Sødemiddel, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Sødemiddel.
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete sitiuation, dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.
Evt. reklamationer rettes til info@soedemiddel.dk
Adressen er : Sødemiddel, Nybovænge 16, 3200 Helsinge. Danmark